donderdag 28 april 2011

Het is zo ver!

Na maanden voorbereiding, mailtjes en uren telefoneren is het dan eindelijk zo ver: morgen vertrekken we naar zeeland voor het NKB zeelandkamp 2011 georganiseerd door Karien en mij.
Volgens mij hebben we alles geregeld wat er geregeld moet worden, maar er is toch wel een soort spanning of dat alles wel goed gaat en loopt zoals we het voorbereid hebben.
Maar goed, ik heb er zin in!

zondag 3 april 2011

Bevers aktief

Vandaag weer even de Biesbosch in geweest voordat voor de meeste watersporters het echte vaarseizoen gaat beginnen. Nu is het namelijk nog lekker rustig in de Biesbosch en kun je tenminste nog het een en ander tegen komen aan dieren.
Vandaag was het wat dat betreft vrij rustig, behalve een enkele roofvogel, met name veel knaagsporen van onze huisvriend de bever gezien. Met alle jonge aanwas zo in het voorjaar kan deze zich aardig uitleven. Verder heerlijk gevaren richting boer Saarloos ( Polder Vischplaat) en daar even de kampeer-gelegenheid bekeken voor het kampeeruitje van mijn vaders klas. En na een koffie stop weer toeristisch terug door de Biesbosch om uiteindelijk bij het Gat van de Kerksloot uit te komen om via de Amer weer terug naar Drimmelen te varen. Met een lekker zonnetje, wat zo in de loop van de ochtend op kwam, was het weer een heerlijk ochtend om op het water te zijn.