vrijdag 18 maart 2011

We ziten vol.....

En inmiddels zijn de aanmeldingen voor het zeelandkamp zo voorspoedig gegaan, dat we begin maart al redelijk aan de grens zaten. Met de komst van nog een extra instructeur die toch de hele week kan blijven, hebben we toch nog een aantal deelnemers gelukkig kunnen maken met een plaats voor het zeelandkamp. Maar nu zitten we echt vol. Karien en ik hebben dan ook besloten om het hierbij te laten. De opzet was een klein gezellig kamp waarbij we proberen om iedereen goed tot zijn recht te laten komen. Met de invulling die we nu bedacht hebben, moet dat ook helemaal goed komen.

woensdag 9 maart 2011

Langzaam krijgt mijn peddel vorm

Groenlandse peddel

Net terug van een avondje knutselen met de bevers. Vanavond zijn we weer verder gegaan met het zelf maken van een groenlandse peddel van een mooi stuk ceder hout. Het schiet inmiddels aardig op en het begint zelfs al op een peddel te lijken........

maandag 7 maart 2011

Info zeeland kamp 2011


Klaar voor verzending!

zaterdag 5 maart 2011

Info zeeland kamp 2011

Vandaag heb ik de deelnemers aan het zeeland zeekamp de info brief en de zv syllabus verzonden. Afgelopen week hebben Karien en ik de laatste details afgestemd en we waren het zoals gebruikelijk weer snel met elkaar eens. Erg prettig om zo samen te werken!