zaterdag 30 januari 2010

Glibberen naar Uithoorn

Het viel niet mee om in Uithoorn te komen vandaag, rond Utrecht was het echt een grote ijspartij. Net op het moment dat ik het wel begon te geloven en p het punt stond om af te bellen, begon de weg gelukkig weer normaal te worden. Met een vertraging van 15 minuten toch nog in Uithoorn aangekomen. Pieter, Watze, Han en Arie waren net begonnen met het overleg. Na een goede kop koffie heb ik mijn bijdrage ook voorgelegd. Ik heb het onderdeel Materiaaldag op me genomen en heb hiervoor de eerste contacten al met Kanoshop.nl gelegd. Het idee is om de cursus instructievaardigheden op te knippen in verschillende blokken. Het blok materiaal is er een van. Volgende keer is het de bedoeling om de blokken aan data te koppelen en dan kunnen we met het geheel naar buiten treden en onder andere via kanosport presenteren. en dan is het afwachten hoe groot de belangstelling gaat worden. Maar ik denk dat we hier wel iets erg leuks weg gaan zetten. Wordt vervolgd dus......

zondag 17 januari 2010

Zwembadtraining Bevers

Vanmorgen weer naar het Klundertse getrokken om met de vereniging de kanospieren actief te houden. Deze keer had ik onbalans op het programma staan. Na de balanceer oefeningen van vorige keer leek mij dit een mooi vervolg hierop. Kortom er is heel wat gesteund vanmorgen. Van een lage steun overgaand naar een begin van een hoge steun valt niet altijd mee en er is redelijk wat gezwommen. En om het lot echt te tarten heeft Govert men nog op het achterdek laten zitten en weer terug in de boot laten glijden. Kortom het was weer een leerzame ochtend!

zondag 3 januari 2010

ZV cursus

Erg prettig dat het nog even vakantie is geweest, het is namelijk toch een flinke bak werk om alles goed op te zetten voor de komende cursus. Maar ik denk dat we na goed en erg effectief overleg een erg leuk, boeiend en verhelderend programma uitgewerkt hebben voor de komende cursus. Ik ben benieuwd hoe men het zal vinden.