dinsdag 30 juni 2009

Kanotraining in zwembad de Randoet

Gisteravond de eerste training gehad in zwembad de Randoet. En deze keer bestaat het gezelschap uit 8 kids van 8 tot 16 jaar en een vader van een van deze kids. Een erg jonge groep dus deze reis. De komende drie weken ga ik hun de beginselen van het kano├źn bijbrengen. Echte ervaring heeft men nog niet met de kanosport, dus ik begin vrijwel blanco. Het is in iedergeval een erg leuke club en we zullen zien hoe ver we gaan komen, het belangrijkste is dat ze er veel lol in hebben. Na drie lessen, hebben we als afsluiting nog een tocht door de Biesbosch. Altijd erg gezellig.

vrijdag 26 juni 2009

Knutselen website...

In de rust momenten voor moeder en kind, ben ik maar wat aan het knutselen en freubelen geslagen met de fotopagina´s van mijn website. Offline heb ik nu al aardig wat klaar. Nu nog eens aan de slag met een nieuwe layout voor de foto startpagina. Hier alvast een voorproefje van de nieuwe layout van de fotopagina´s. Ik was er ook nog niet eerder aan toe gekomen om deze foto´s van Wales er eerder op te zetten. Meer volgt binnenkort.....

woensdag 17 juni 2009

Isa!!!

Even rust op het gebied van tochten, want door de geboorte van mijn dochter Isa komt hier even niets van. De kanotrainingen voor de vereniging zijn verplaatst naar een trainingsdag in september. En de rest van de trainingen gaan naar volgend seizoen, zodat deze in alle rust goed voorbereid en gepromoot kunnen gaan worden. In zwembad de Randoet begin ik nu pas op 29 juni met de beginnerscursus. Dit alles geeft wat meer ruimte en rust. En een mooi excuus om thuis wat aan het papierwerk van de opleiding te gaan doen...en nog veel belangrijker lekker genieten van de uitbreiding van ons gezin!