zondag 25 januari 2009

Presentatie Schotland


KLAAR!!!!!

Het was flink wat werk, maar al zeg ik het zelf, de presentatie van onze tocht rondom de Small Isles in Schotland in 2008 ziet er erg gelikt uit. Het is een combinatie geworden van foto- en filmmateriaal. Het geeft een mooi beeld van hoe Schotland ook kan zijn, veel wind en erg vochtig!

Woensdag is de presentatie pas, maar het is erg relaxed dat alles al in orde is en ook zo werkt als dat ik het wil. Het was de eerste keer dat ik in Movie Maker werkte, maar dat is me erg goed bevallen. Inmiddels heb ik ook aardig wat materiaal van de Biesbosch Bevers verzameld, foto en film, en hier wil ik ook eens een mooi promotie filmpje voor gaan maken.

donderdag 22 januari 2009

Steigers Biesbosch


Net terug van een erg positief overleg over de officiele opening van de kanovoorzieningen in de Biesbosch. Op 25 april moet het allemaal gaan gebeuren. Een opening bij de nieuwe paalkampeerplaats en verschillende tochten vanuit de verschillende nieuwe voorzieningen speciaal voor kanoƫrs. Hoe en wat gaat nu nog verder uitgewerkt worden door een wat kleinere werkgroep met daarin o.a. De Dajaks, Kv Tilburg, Staatsbosbeheer en natuurlijk de Biesbosch Bevers. Later volgt hierover meer. Binnenkort zal ik de lokaties met welke voorzieningen ook op de site van de Bevers gaan zetten. Eerst nog even de laatste zaken aan mijn presentatie over schotland afronden.

maandag 12 januari 2009

Theoriedag TKBN, deel 2

Gisteren weer in IJsselstein geweest voor het tweede deel van de theoriecursus als voorbereiding op het ZV examen van de TKBN. Deze keer stonden bij de onderwerpen betonning en zeekaarten mijn naam vermeld. Aangezien ik inmiddels al een hele verzameling foto´s van verschillende boeien met kajaks heb, was het geen probleem om met voorbeelden uit de praktijk aan te komen.
Met verschillende opdrachten heb ik men wat actief gehouden, zodat het niet een stortvloed van informatie gaat worden. Gelukkig ging dit prima en de tijd vliegt dan erg snel voorbij. Kortom wederom een erg positieve dag!