zondag 27 april 2008

Vakantie....

Eindelijk, na een hectische week met stage´s en examens ben ik wel toe aan vakantie. Morgen vertrekken we op tijd richting Duinkerke en dan over naar het eiland. Dan een paar dagen gezellig met de fam en vrijdag trek ik in mijn eentje door naar Wales voor het Anglesey Seakayaking Symposium. De spullen staan klaar en ik ben benieuwd hoe het links rijden in mijn eentje zal gaan bevallen. Het is toch nog een dikke 5 uur rijden vanuit Londen.
Wordt ongetwijfeld vervolgd.....

dinsdag 22 april 2008

Test 1...2....3....

Wat een heerlijk weer!!! Volgende week staat Engeland en Wales op het programma en vandaag was het een mooie dag om mijn nieuwe kanotentje eens even op te zetten en uit te proberen in de tuin. In eerste instantie wilde ik eigenlijk graag een tentje waarbij je de buitentent als eerste op kunt zetten vanwege de `liquid sunshine` in Schotland. Maar in die categorie was het of te kostbaar of niet naar mijn smaak. En nu blijkt dat deze met zijn twee stokken toch wel behoorlijk snel op te zetten is. Kortom ik ben er erg tevreden mee. Ook zoonlief bevalt mijn nieuwe tentje prima. Hij zet zelfs braaf zijn schoenen buiten. (Oke, dat moest hij van mij........)

zondag 6 april 2008

Rondje Biesbosch

Voor vandaag stond eigenlijk een tocht op de TKBN kalender gepland. Ongeveer 25 kilometers peddelen door, of eigenlijk met name rondom de Brabantse Biesbosch. Maar helaas bleek er weinig animo hiervoor te zijn. Te vroeg in het jaar, te veel kilometers, te hoge eisen aan deelnemersniveau, slechte weersvoorspellingen? Geen idee, waarom de aanmeldingen weg bleven. Wij zijn in ieder geval wel gewoon lekker in de kajak gestapt. We hebben een heerlijk rondje via de Reugt en binnendoor weer terug naar Drimmelen gevaren. Voor de nieuwe website van de Bevers heb ik flink wat foto´s kunnen maken en ook nog wat gespeeld met de filmfunctie op de camera. Al met al werd het toch nog een geweldige vaardag!!

zaterdag 5 april 2008

Foto´s Bever klusdag